Schut de Aannemer
Het  allround bouwbedrijf in Rotterdam
Welkom bij Schut de Aannemer

Schut de Aannemer is een allround bouwbedrijf in regio Zuid-Holland en is in januari 2021 opgericht.

Wij houden ons bezig met o.a. badkamer renovaties, woningrenovaties, dak- en loodgieterswerk, (lastige) lekkages opsporen en verhelpen, complete woningrenovaties en tegelvloeren plaatsen incl. XXL tegels.

De mannen van Schut beschikken over jarenlange ervaring in de bouw. Ray heeft een aantal jaar bij Cazdak dakbedekking als dakdekker gewerkt. Hij heeft bij Tectum voor Dakvakmanschap diverse opleidingen gevolgd. Hij is gestopt bij Cazdak, omdat de projecten erg lang duurde en dat gaf hem geen uitdaging meer. Ray ging aan de slag bij Aertgeerts Vastgoed. Hij was daar ruim 7 jaar de ''allround loodgieter / dakdekker'' die bekend stond om zijn kennis van zeer ingewikkelde lekkages en prachtig dakwerk. De enorme passie voor bouwen heeft Ray van zijn vader overgenomen. 

Wij zijn een bedrijf jong, enthousiast en gepassioneerd in alles wat wij doen

Of het nou gaat om een makkelijke of ingewikkelde lekkage, dakwerk, luxe of standaard badkamer/toilet renovatie, grote of kleine afmeting tegelvloer plaatsen, koof met spots, exclusieve cinewall of toch een complete woningrenovatie? Schut de Aannemer is allround en vind afwisselend werken belangrijk. Op die manier behouden wij onze kennis en ervaring in alle aspecten wat wij doen.

Lekkage, dakwerk, badkamer renovatie, woning renovatie, cinewall, tegelvloer: Schut is een allround bouwbedrijf

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog. Het begint bij het eerste contact, wij proberen u zo prettig mogelijk gevoel te geven. Ons bedrijf biedt 5 sterren service. Iedere klant is voor ons een belangrijke klant. Bij elke aanvraag gaan wij graag een gesprek aan met de klant, zo leert u ons kennen en wij u. Wij denken graag met u mee en wij delen onze ideeën met u op basis van onze creativiteit en passie voor (ver)bouwen. Schut biedt meer dan alleen wat u op het oog ziet. 

Ons team draagt iedere dag een enorme passie voor Schut de Aannemer en wij beschouwen iedere dag weer als een uitdaging. Wij leren van ons zelf en van elkaar, dat is voor ons van groot belang. Tevens hebben wij waardering en begrip voor elkaar, duidelijke communicatie en heldere afspraken hoog in het vaandel staan.


Bouwen zit in ons bloed en daar maken wij iedere dag weer gebruik van!

 

 

 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram