Schut de Aannemer
Het allround bouwbedrijf

Badkamer renovatie

Wij verzorgen uw badkamer renovatie van A tot Z!

Schut de Aannemer streeft naar unieke en hoog kwalitatieve badkamer renovaties. Wij proberen constant onze standaard te overtreffen door onze passie en creativiteit voor bouwen te koppelen aan uw project, om zo tot een unieke badkamer van top kwaliteit te komen. Wat Schut echt onderscheidt? Onze badkamer renovaties worden door echte vakmannen gerenoveerd. In onze gerenoveerde badkamers krijgt u een hotel chique gevoel, een plek, waar u zich na een lange werkdag, heerlijk even kan ontspannen. Ons doel is dat u jarenlang blij kan zijn met uw badkamer!

Wij kunnen de meest luxueuze of basic badkamers maken, geheel volgens de specificatie van uw gekozen ontwerp of door ons samengesteld ontwerp. Wij adviseren u graag, luisteren naar uw wensen en spelen daar graag op in.

Voor tegel inkoop kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben onze vaste bedrijven, waar wij onze klanten graag langs sturen, zodat de klant haar of zijn eigen tegel kan uitkiezen. Wij regelen de inkoop, afleveren en plaatsen, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Wilt u de huidige douche verplaatst hebben? Heeft u geen bad, maar wilt u wel een bad? Wij hebben een brede kennis van loodgieterswerk. Leidingwerk verplaatsen en/of aanpassen? Bij ons is het allemaal mogelijk. Door jarenlange ervaring als loodgieter, weten wij wel van aanpakken.

Wij werken altijd met de inbouwframes van Geberit, toilet van Villeroy&Boch en de kranen van GROHE. Iedere klant adviseren wij om te kiezen voor deze producten. Deze producten zijn zeer goed, mocht er iets mee zijn, zijn er altijd onderdelen van te krijgen. Wij geven garantie op de door ons geleverde producten.

Waarom uw badkamer laten renoveren door Schut de Aannemer? 

Wij werken met duurzame gereedschappen, zodat u de keuze heeft om de tegels ''verstek'' te nemen. Dit besteden wij niet uit, wij maken de tegels zelf verstek. Er is geen tegelprofiel meer nodig, de tegels sluiten perfect op elkaar aan. Dit is een extra optie, dit is meer arbeid, wat ook meer kosten met zich meebrengt, maar het is zeker aan te bevelen!


Heeft u marmer(look) tegels, maar geen boekvorm? Wij puzzelen totdat de tegels zo goed mogelijk in ader overloopt. 


Wilt u nog meer informatie? 010-2298396 ook per WhatsApp te bereiken of per e-mail: info@schutdeaannemer.nl

Foto impressie
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram