Badkamer renovatie 

Wij verzorgen uw badkamer renovatie van A tot Z!

Schut de Aannemer streeft naar unieke en hoog kwalitatieve badkamer renovaties. Wij proberen constant ons werk te overtreffen door onze passie en creativiteit voor bouwen te koppelen aan uw project, om zo tot een unieke badkamerrenovatie van top kwaliteit te komen. Onze badkamer renovaties worden door vakmannen uitgevoerd. Er wordt echt meegedacht over uw badkamer renovatie.

In onze gerenoveerde badkamers krijgt u een hotel chique gevoel, een plek, waar u zich na een lange werkdag, heerlijk in kan ontspannen. Een badkamer renovatie, waar u iedere dag trots op bent. Ons doel is dat u jarenlang blij bent met uw badkamer!

Wij kunnen de meest luxueuze of basic badkamers maken, geheel volgens de specificatie van uw gekozen ontwerp of door ons samengesteld ontwerp. Wij adviseren u graag, luisteren naar uw wensen en spelen daar graag op in.

Voor tegel inkoop kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben onze vaste leveranciers, waar wij onze klanten graag langs sturen, zodat de klant haar of zijn eigen tegel kan uitkiezen.

Wilt u de huidige douche verplaatst hebben? Heeft u geen bad, maar wilt u wel een bad? Wij hebben vakmannen die alle verstand hebben van het loodgieters vak en denken in mogelijkheden.

Wij werken altijd met de inbouwframes van Geberit, toilet van Villeroy&Boch en de kranen van GROHE. Iedere klant adviseren wij om te kiezen voor deze producten. Deze producten zijn zeer goed, mocht er iets mee zijn, zijn er altijd onderdelen van te krijgen. Wij geven garantie op de door ons geleverde producten.

Waarom een badkamer renovatie door Schut de Aannemer? 

- Vakkundige mannen

- Alles onder 1 dak

- Jarenlange ervaring 

- Passie en kennis

- Meedenkend / creatief

- Oog voor detail

Wij werken met duurzame gereedschappen, zodat u de keuze heeft om de tegels ''verstek'' te nemen. Dit besteden wij niet uit, wij maken de tegels zelf verstek. Verstek houdt in: er is geen tegelprofiel meer nodig, de tegels sluiten perfect op elkaar aan. Dit is een extra optie, dit is meer arbeid, wat ook meer kosten met zich meebrengt, maar het is zeker aan te bevelen! Zie hieronder een aantal voorbeelden met verstek.


Heeft u marmer(look) tegels, maar geen boekvorm? Wij plakken niet koud alle tegels op de wand en vloer. Wij puzzelen net zo lang totdat de tegels zo goed mogelijk in ader overlopen.

Heeft u interesse in een badkamer renovatie? Graag maken wij een afspraak met u, zodat wij samen met u uw wensen en ideeën kunnen bespreken. Aan de hand van al die gegevens, maken wij vrijblijvend een offerte voor u.

Wilt u nog meer informatie? 010-2298396 ook per WhatsApp te bereiken of per e-mail: info@schutdeaannemer.nl

Foto impressie

Badkamer renovatie Capelle aan den IJssel
Badkamer renovatie Capelle aan den IJssel
Badkamer renovatie Capelle aan den IJssek
Badkamer renovatie Capelle aan den IJssek
Badkamer renovatie Capelle aan den IJssel
Badkamer renovatie Capelle aan den IJssel
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram