Schut de Aannemer
Het  allround bouwbedrijf in Rotterdam

Badkamer renovaties

 Schut de Aannemer verzorgt uw badkamer renovatie van A tot Z

Schut de Aannemer streeft naar unieke en hoog kwalitatieve badkamer renovaties. Wij proberen constant onze standaard te overtreffen door onze passie en creativiteit voor bouwen te koppelen aan uw project, om zo tot een unieke badkamer van topkwaliteit te komen. Wat Schut echt onderscheidt, is een breed scala aan opties die wij onze klanten bieden om uw badkamer naar eigen smaak te maken.

De getalenteerde werknemers van Schut de Aannemer kunnen de meest complexe badkamers maken, geheel volgens de specificatie van uw gekozen ontwerp, tot aan de kleinste details.  Ons team werkt het hele jaar door om unieke badkamers te creëren voor u. Of u nu uw eigen persoonlijke badkamer samenstelt, of details van een bestaande badkamer wilt, alles is mogelijk! De talloze aanpassingsmogelijkheden stellen u in staat elk onderdeel van de badkamer te wijzigen, zodat u uw eigen smaak kan creëren en elke badkamer uniek is.

Elke millimeter telt!

 Waarom uw badkamer laten renoveren door Schut de Aannemer? 

Wij werken met duurzame gereedschappen, zodat wij uw tegels ''verstek'' kunnen zagen. Dit besteden wij niet uit, wij maken de tegels zelf verstek. Er is geen tegelprofiel meer nodig, de tegels sluiten perfect op elkaar aan. Dit is een extra optie, is meer arbeid, wat ook meer kosten met zich meebrengt, maar dat is uiteraard mooier dan een tegelprofiel.

Heeft u marmeren tegels? Wij puzzelen net zo lang totdat we de tegels zo goed in ader hebben doorlopen. 

Een “verstek” maken is eigenlijk een schuine kant aan een tegel maken. Dit doe je door eerst de tegel op maat te zagen en daarna de schuine kant te gaan zagen. Door een 2 mm onder de tegelrand te blijven voorkom je versplintering aan de bovenkant van de tegel. 

Wij bieden garantie op onze geleverde materialen. Wij werken graag met Grohe en Villeroy&Boch. 


Foto impressie
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram