Schut de Aannemer
Het  allround bouwbedrijf in Rotterdam

Dakwerk / dakgoten / dakpannen

Wij verhelpen de meest complexe lekkages!

Schut de Aannemer is zeer gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van de meest ingewikkelde lekkages. Wij beschikken over de benodigde kennis en apparatuur, zodat we snel achter lekkages kunnen komen. Lekkages opsporen en verhelpen is waar Schut de Aannemer enorm sterk in is en het ook altijd weer een uitdaging is om de lekkage op te sporen en te verhelpen. Ons streven is dan ook dat onze klanten ook echt aan hun probleem worden verholpen. 

Veilig en verantwoord werken op het dak

 Wij beschikken over een brede kennis over alles wat te maken heeft met daken. Is uw dakgoot aan vervanging toe, of wilt u uw dakpannen laten vervangen, is uw dak verouderd en wilt u uw dak door ons opnieuw laten overlagen? Of heeft u een schoorsteen die een opknapbeurt kan gebruiken? Schut de Aannemer pakt het op!

Door onze jarenlange ervaring bij bouwbedrijven, weten wij na onze inspectie, wat ons te doen staat.

Wij vinden het belangrijk om tijdens ons werk op uw dak, veilig en verantwoord aan het werk te zijn. Wij maken gebruik van steigers en brandblussers en/of randbeveiliging. Veiligheid en verantwoordelijkheid, is een absolute nummer 1.

Wij bieden 5 jaar garantie op ons dakwerk

Wij werken met onze vaste merken qua dakbedekking, daardoor kunnen wij 5 jaar garantie geven op ons geleverde dakwerk. De garantie vervalt bij heftige weersomstandigheden, wel staan wij altijd voor u klaar om u bij eventuele problemen voor alsnog te helpen. Wij beoordelen met onze brede kennis en ervaring wat er gedaan moet worden. Aan de hand van onze inspectie, maken wij voor u een passende offerte. 

Wij draaien onze handen nergens voor om. Wij zorgen ervoor dat u weer jarenlang in alle rust kan wonen.


Projecten 2023
 
 


  


 


  • Kruipruimte uitzuigen
  • Veilig werken
  • Riool vervangen

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram