Schut de Aannemer
Het  allround bouwbedrijf in Rotterdam

Cinewalls made by Schut

Wij proberen ons eerdere geplaatste cinewall(s) te overtreffen door onze passie en creativiteit te laten spreken. Wij gaan de uitdaging aan om naar uw smaak uw cinewall te creëren, zodat u iedere dag weer opnieuw weer dat thuis gevoel ervaart. 

Wij bouwen cinewalls waar er geen 2 dezelfde van zijn

Wij bouwen cinewalls waar over nagedacht wordt, wij zorgen ervoor dat je geen draden meer in het zicht hebt, maar dat je wel makkelijk bij je apparatuur kan. Samen met de klant, maken bespreken we wat de wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Wij bouwen unieke cinewalls met een tintje van Schut de Aannemer

Een cinewall die voor ieder persoon naar zijn of haar eigen smaak ontworpen is. Of u op zoek bent naar een exclusieve cinewall, een standaard cinewall maar toch iets aparts, Alles is mogelijk! Uw wensen, Schut maakt uw wensen werkelijkheid!

Passie en plezier zie je terug in onze cinewalls

Ons team beschikt over getalenteerde werknemers die boordevol creativiteit zitten. Wij bouwen met plezier en passie. U kunt door vele bedrijven een cinewall laten bouwen, maar onze cinewalls zijn herkenbaar, waardoor? Onze passie zie je terug in de cinewall. 

Goed om te weten:

Wist u dat de eigenaar Ray, vanaf jongs af aan zeer goed kan tekenen? Wij ontwerpen zelf onze cinewalls door onze creativiteit te laten werken, geen computerwerk, maar handwerk! 

Heeft u interesse in ons werk? Wij komen graag bij u langs om te meten en te bespreken wat u wilt. Aan de hand van die gegevens, maken wij vrijblijvend een offerte voor u.  


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram