Voor exclusieve cinewalls moet u bij Schut de Aannemer zijn! 

Er zijn vele bedrijven die adverteren met het plaatsen van een Cinewall binnen 1 dag. Bij Schut de Aannemer is een cinewall geen standaard lopende band werk, nee, wij maken cinewalls die keer op keer anders zijn. Door onze creativiteit kunnen wij samen met u een prachtig ontwerp maken, geheel naar eigen wens. Wij besteden tijd aan uw project, of dat nou een simpel ontwerp is of een grote luxe cinewall, wij steken al onze passie en ervaring in uw cinewall!

Wij denken verder waar een ander zou stoppen

Wij werken met duurzame materialen en denken verder dan enkel alleen een cinewall. Wij maken de cinewall zo dat je altijd op een gemakkelijke manier bij je kastjes/draden van de tv kan. 

Cinewall door ons laten bekleden? dat kan!

Indien u de cinewall bekleed wilt hebben met tegels, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Wij werken met keramische tegels en niet met die PVC wandpanelen. De kwaliteit is slecht en als je echt van tegels houdt, dan is dat het allermooist! 

Wij kunnen de tegels voor u leveren, wij hebben een vaste tegel leverancier, waar wij u graag naar toe willen sturen, er is voor ieder wat moois en je gaat daar nooit de deur uit zonder iets!

Tevens is het bij ons ook mogelijk om een op maat gemaakte kast te bestellen. Geheel naar uw wens en onze ideeën, kunnen wij een kast op maat laten ontwerpen.

Levering mogelijk via ons:

- Tegels
- Openhaard
Op maat gemaakte kasten

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!


Onze projecten

.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram