Schut de Aannemer
Allround bouwbedrijf

Dakwerk

Wij zijn zeer gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van de meest ingewikkelde lekkages. Wij beschikken over de benodigde kennis en apparatuur, zodat we snel achter lekkages kunnen komen. Wij vinden het altijd een uitdaging om de lekkage te achterhalen en op te lossen. Ons doel is om onze klanten 100% tevreden te stellen.

Veilig en verantwoord werken op het dak

 Wij beschikken over een brede kennis over alles wat te maken heeft met daken. Is uw dakgoot aan vervanging toe, of wilt u uw dakpannen laten vervangen, is uw dak verouderd en wilt u uw dak door ons opnieuw laten overlagen of helemaal vernieuwen? Of heeft u een schoorsteen die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Schut de Aannemer is gediplomeerd dakdekker en beschikt over tientallen jaren ervaring met dakwerk. 

Wij vinden het belangrijk om tijdens ons werk op uw dak, veilig en verantwoord aan het werk te zijn. Wij maken gebruik van steigers, goede ladders, brandblussers en/of randbeveiliging. Veiligheid en verantwoordelijkheid staat op nummer 1.

Wij bieden 5 jaar garantie op ons dakwerk 

Wij werken met hoog kwaliteit dakmaterialen. Wij bieden 5 jaar garantie op ons geleverde dakwerk. De garantie is niet geldig bij heftige weersomstandigheden. Uiteraard staan wij altijd voor u klaar om bij eventuele problemen alsnog te helpen. 

Tijdens onze inspectie, maken wij foto's van de bestaande situatie en geven wij eerlijk advies aan wat er gebeuren moet. Wij zorgen ervoor dat uw dak weer jarenlang mee kan!


Projecten 2023
 


 


 


  • Kruipruimte uitzuigen
  • Veilig werken
  • Riool vervangen

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram