Dakwerk

Wij beschikken over een zeer brede kennis over alles wat te maken heeft met daken. Is uw dakgoot aan vervanging toe, heeft u lekkage? of bent u radeloos door een lekkage die maar niet verholpen wordt? of is uw dak verouderd en wilt u uw dak door ons opnieuw laten behandelen? 

Jarenlange ervaring, passie en gediplomeerd dakdekker

Schut de Aannemer is een betrouwbaar bedrijf met zeer brede kennis van daken. Ray de eigenaar, beschikt over jarenlange ervaring in dakwerk/lekkages. Ray heeft bij Stichting Tectum voor dakmanschap div. opleidingen gevolgd en ook zijn diploma voor dakwerk behaald. Tevens heeft hij vanaf jongs af aan al zoveel ervaring in de praktijk opgedaan, dat hij dit werk met zijn ogen dicht kan doen.

Wij werken met hoogwaardig kwaliteit materialen, waarvan wij weten dat deze producten goed zijn en een jarenlange levensduur hebben, daardoor kunnen wij garantie geven op ons geleverde werk.

Gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van ingewikkelde lekkages

Wij zijn zeer gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van de meest ingewikkelde lekkages. Wij beschikken over de benodigde kennis en apparatuur waaronder een lekdetectie apparaat, zodat we snel achter lekkages kunnen komen. Wij vinden het altijd een uitdaging om de lekkage te achterhalen en op te lossen. Ons doel is om onze klanten 100% tevreden te stellen.

Er zijn veel prutsers die denken dat ze lekkages kunnen oplossen. Vakwerk kost geld, maar dan bent u verzekerd van goed werk. Uiteraard kunnen wij ook iets over het hoofd zien, maar wij beschikken over de juiste kennis en ervaring.

Veilig en verantwoord werken staat op nummer 1!

Wij vinden het belangrijk om tijdens ons werk op uw dak, veilig en verantwoord aan het werk te zijn. Wij maken gebruik van steigers, goede ladders, brandblussers en/of randbeveiliging. Veiligheid en verantwoordelijkheid staat op nummer 1.

Wij werken met hoog kwaliteit dakmaterialen. Wij bieden 5 jaar garantie op ons geleverde dakwerk. De garantie is niet geldig bij heftige weersomstandigheden. Uiteraard staan wij altijd voor u klaar om bij eventuele problemen alsnog te helpen. 

Eerlijk advies en 5 jaar garantie

Tijdens onze inspectie, maken wij foto's van de bestaande situatie en geven wij eerlijk advies aan wat er gebeuren moet. Wij zorgen ervoor dat uw dak weer jarenlang mee kan.

Wij bieden 5 jaar garantie op ons dakwerk m.u.v. heftige weersomstandigheden

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf met alle kennis en ervaring onder 1 dak? Neem dan contact met ons op! 010-2298396 of info@schutdeaannemer.nl. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en aan de hand daarvan maken wij graag een offerte. 

Kosten opname dakwerk / kleine lekkage € 60,- excl. 21% btw. 

Onderzoek grotere lekkages m.b.v. warmte camera of lek detectie: € 350,- excl. 21% Btw, voor max. 1,5 uur onderzoek met div. soorten metingen waar nodig o.a. warmte camera lekdetectie of inspectiecamera. Dit is incl. een opgemaakt rapport.

Projecten

Dakgoot verlaagd
Dakgoot verlaagd
Dakgoot verlaagd
Dakgoot verlaagd
Open gat met Flexim gedicht
Open gat met Flexim gedicht
 


 


 


  • Kruipruimte uitzuigen
  • Veilig werken
  • Riool vervangen

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram