Welkom bij
Gepassioneerd Aannemer

Schut de Aannemer is een Allround bouwbedrijf gevestigd in Nieuwerkerk a/d IJssel. Ons team bestaat uit echte ''Rotterdamse'' vakmannen met ieder zijn eigen specialiteit en passie voor het vak.

Ray, de eigenaar, werkt al vanaf jongs af aan in de bouw. Van vader op kind is de passie voor bouwen overdragen. Ray is een leergierig persoon, die zijn handen voor werkelijk niks omdraait en iedere dag een enorme drive heeft om mee op de werkvloer zijn steentje bij te dragen.

Zijn droom is werkelijkheid geworden

Ray heeft altijd de droom gehad om zijn eigen bouwbedrijf te hebben. in januari 2021 heeft Ray samen met zijn vrouw Kelly dit prachtige bedrijf opgezet. Kelly heeft div. opleidingen bij het Instituut Schoevers gevolgd en haar diploma behaald voor o.a. directiesecretaresse/managementassistente. Haar passie is dan ook om alles achter de schermen te regelen. Ray staat te zwoegen op de werkvloer samen met zijn mannen. Door jarenlange ervaring in de bouw, weten onze mannen van aanpakken. Een echt Rotterdams mentaliteit; geen woorden, maar daden.

Vakmanschap

Wij hebben klantvriendelijkheid, gedrevenheid en plezier in het werk hoog in het vaandel staan. Deze waarden vormen de kern van onze organisatie. Ons toegewijde personeel is niet alleen geschoold, ervaren en gedreven, maar ook vastberaden om de allerbeste resultaten te behalen. 

100% resultaat leveren

Met trots kunnen wij zeggen dat wij keer op keer de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Onze passie voor klanttevredenheid en ons vermogen om uitstekende resultaten te leveren, maken ons een betrouwbare partner in uw projecten. 

Wij streven er voortdurend naar om onze diensten te verbeteren en te innoveren, zodat we altijd voldoen aan de behoeften van onze klanten. Samen zullen we succes behalen!

Bent u op zoek naar een bedrijf waar Teamwork, klantvriendelijkheid en gedrevenheid van zeer groot belang is? Neem contact op met onze Topper Kelly op 010-2298396 of mail ons via info@schutdeaannemer.nl. Zij helpt u graag verder!

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram