Woningrenovatie

Is uw bestaande woning wel aan een renovatie toe? of heeft u een nieuwbouw woning gekocht en wilt u uw woning laten verbouwen door professionals? Stop met zoeken, want bij Schut de Aannemer heeft u alles onder 1 dak. 

Alles onder 1 dak

Het team van Schut de Aannemer bestaat uit jonge vakkundige mensen vanaf jongs af aan ervaring in de bouw en een groot passie voor bouwen. Onze vakmannen hebben zo hun eigen specialiteit en daardoor vormen wij een top team. Wij bieden een breed scala aan (bouw) werkzaamheden, waardoor wij ons werk allround kunnen uitoefenen.

Waarom kiest u voor Schut de Aannemer?

  • Snel schakelen
  • Korte lijnen communicatie
  • Heldere afspraken op papier
  • Vakkundig personeel
  • Jong team
  • Klein bedrijf
  • Eerlijk & meedenkend

Wat wordt verstaan onder ''woningrenovatie''?

Dit is volledig afhankelijk van wat u gedaan wilt hebben. Wij draaien onze handen nergens voor om. 

Wij hebben een vaste ploeg die wij inhuren voor o.a. elektra werk, loodgieterswerk, sleuf werk, airco's, vloerverwarming en stucwerk. Door middel van een goede planning, kunnen we tot een 100% goede samenwerking komen.

Wat doet Schut? Schut doet alles! Wij huren voor het leidingwerk onze loodgieter in, maar Ray is van origine loodgieter, dus Ray heeft er ook alle verstand van. Wij houden ons bezig met de opbouw van een project, detailwerk staat bij ons heel hoog in het vaandel.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag dat wij langskomen? 

Wij komen graag bij u langs om samen met u te bespreken wat uw wensen zijn. Wij geven graag ons advies, zodat wij samen met u tot een mooie verbouwing kunnen komen.


Neem contact met ons op voor meer informatie over woningrenovaties. 

Tel nr: 010-2298396 ook WhatsApp beschikbaar.

info@schutdeaannemer.nl

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram